torsdag den 12. april 2012

COMPANYS ILLUSTRATIONER


DK: Dem af jer som følger med her på bloggen har nok opdaget, at jeg rigtig glad for illustrationer, da jeg ofte poster de illustrationer jeg falder over på nettet.

Illustrationerne på billedet er nogle, der er blevet lavet i forbindelse med relanceringen af butikken Companys på Strøget i København. Butikken er virkelig blevet opdateret til et helt andet shoppeunivers end før og så ligger der fine pink pakker med disse illustrationer i til de besøgende. Jeg syntes de er så fine at jeg har hængt dem på på vægen i en ramme, en nem og hurtig måde at få lidt nyt at se på i dagligdagen. Hvad syntes i om illustrationerne og har været inde og se den nye butik ?

4 kommentarer:

 1. Så fint! Vidste ikke man kunne få illustrationerne med hjem! Måske min kæreste dog ikke syns de skal op på væggen :) -de er lidt tøsede ;) Men fine - ligesom den nye butik!

  -Signe

  SvarSlet
 2. Ha, ja de falder nok ikke lige i de fleste mænds smag... Jeg har dog hængt dem op med nogle andre og mindre tøsede billeder, så de får lidt kontrast. Rigitg god weekend til dig Signe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, måske skulle jeg prøve at overtale ham hehe :) God idé med at hænge det op med noget mindre feminint :D
   God weekend til dig også :D

   -Signe

   Slet