fredag den 13. april 2012

PROJECT DIP DIY HAIR

DK: Dette blev resultatet af et forsøg på en omgang dip dye DIY style. Jeg har meget mørkt hår imodsætning til Camille fra Clamour for Glamour, der har anbefalet den midlertidige hårfarve Directions i dette indlæg. Jeg købte en bøtte for ca. 40 kr. på Ebay og lod det side i 15 minutter, men man kan abslout kun se den lilla farve i dagslys. Men nu har det ikke kostet en formue, så jeg er okay tilfreds med resultatet. Har i andre prøvet at dip dye jeres hår?

UK: This is the result of my attempt to dip diy my hair purple with the cheap hairdye Directions that can be bought on Ebay. My hair is very dark so you can only see the puple color in dayligth, but I am happy with the result since it did not cost me a fortune.

9 kommentarer:

 1. jeg er kæmpe fan a dip dye, dog har jeg ikke begivet mig ud i vilde farver, da jeg har rødt hår i forvejen. Jeg bruger bare ganske normal hårfarve fra schwarzkopf, serien hedder vist "live".. der er nemlig lidt sjovere farver. Jeg har været okay tilfreds med det, dog synes jeg også lidt det forsvinder ret hurtigt og bliver lidt kedelig i farven. men nu er mit hår jo også farvet forvejen, så ved ikke om det har noget med at farven ikke holde lige så godt i spidserne. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også Directions går hurtigt ud, men det passer mig sådan set fint, jeg ville bare ønske mit hår var en tone lysre så man bedre kunne se farven. Jeg har lige tjekket din fine blog ud og det ser fint ud sådan som du har farvet det i dine spidser:)

   Slet
  2. ja kan jeg godt forstå, dog ser det stadig ret sejt ud, når det fanger lyset. Mange tak for det :)

   Slet
 2. Aw hvor er det sejt, tror jeg også jeg vil have fat i :b

  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, gør det og jeg glæder mig til at se resultatet på din blog:)

   Slet
 3. Hvor ser det godt ud! Jeg har overvejet det, men kan ikke rigtig finde ud af hvilken farve der ville være fin til rødt hår... Har tænkt at afblege spidserne lidt så de blir en tone lysere, men det smadre jo bare håret!

  -Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:) Prøv at tjek Nanna,der også har rødt hår og som har lagt en kommentar længere oppe. På hendes blog er det et billede hvor det går over i en brun tone og det ser også rigtig godt ud. Men ellers kunne du jo også prøve at farve alt dit hår på en gang med Directions, det går jo hurtigt ud igen:)

   Slet
 4. Jeg kan ikke så godt tåle kemisk hårfarve så tror ikke jeg tør springe ud i at farve hele håret, men vil da lige tjekke Nannas ;) Måske skal jeg bare springe ud i de lyse spidser - hvis det går helt galt kan jeg jo bare klippe det af :)

  -Signe

  SvarSlet
 5. Ja, gør det og lad os se resultatet på din fine blog:)

  SvarSlet