tirsdag den 24. juli 2012

ALEXANDER MCQUEEN CAMPAIGN FILM & VISORS

Hvor har det været dejligt med endnu en soldag, jeg håber at i har nydt det derude?

Idag har jeg sukket en del over de futuristiske sun visors fra Alexander McQueens vinter kollektion, der lige er landet i deres webshop. Jeg er ikke blevet mindre træt af at se på dem siden kollektionen blev præsenteret i marts, men med en pris på over 3000 kr. kan man jo håbe at der snart lander nogen lignende i high street butikkerne.

Alexander McQueen også lige udgivet deres AW kampagne film, som jeg syntes er intet mindre end fantastisk og langt mere spændende end deres visuelle kampange til magasinerne. Jeg har lige smidt et link til den, så i også kan nyde den hurtigst muligt, hvis i da ikke allerede har fået tjekket den ud.

UK:  Today have been drooling over the super cool sun visors from the Alexander McQueens fall collection, that have just landed in there webshop. At the price of 475 bucks I am hoping there will soon pop up some  cheaper look a likes in the high street shops. Today McQueen realised there fall video campaign that you can tjek out here. 


6 kommentarer:

 1. Hihi jeg har efterhånden indset at vi kan lide mange af de samme ting:) Det er sådan nogle fede billder.
  God dag herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det vil jeg give dig ret i og jeg tror ikke at vi to skal slippes løs sammen med et dankort:) Håber iøvrigt du har haft en god ferie og glæder mig til flere fristende indlæg fra dig:)

   Slet
  2. Ja det ville blive en dyr omgang!;)
   Tak og i lige måde. Det har været skøøøønt med ferie, men nu viser Danmark sig jo også fra en helt pæn sommer side!

   Slet
  3. Ja, det er så skønt - Ha en god aften:)

   Slet
 2. Idéen er cool til editorials, men ikke særlig praktisk i de virkelige liv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også min første tanke da jeg så dem, for på billeder ser det jo ud som om at modellerne slet ikke kan se ud af dem. Men jeg tror de har lavet dem lidt mere "praktiske" i salgs udgaven, der ser langt mere transparente ud på billederne.

   Slet