onsdag den 8. august 2012

GIUSEPPE ZANOTTI vs. BIANCO
Jeg har haft et alvorligt fashion crash på de hæle-løse sko fra Giuseppe Zanotti siden jeg så dem første gang på ekstravagante Daphne Guinness, der havde dem på til Alexander Mcqueens begravelse. Jeg har siden undret mig meget over hvordan det er muligt at gå mere end to skridt i dem og måtte strakt prøve Biancos "opfindsomme" kopier til 600 kr.  De er ikke helt så umulige at gå i som det kan se ud til og jeg over vejer at hoppe i dem, når jeg skal til bryllup i starten af september. Jeg bliver dog mega høj i dem da jeg allerede er 176 cm og hvis jeg skal have dem på til bryllupsfesten, skal de helt sikkert skiftes ud med et par sneakers senere på aftenen, så der kan danses igennem uden at få overbalance..... Er der nogen af jer der har været inde og prøve dem ?

UK: I have had a serious fashion crash on the heal less Giuseppe Zanotti  shoes since forever and I am thinking of jumping into a pair of look a likes for my best friends wedding in september. But I will for sure have to change into sneakers at the party, so I can dance all nigth long with out falling over....

6 kommentarer:

 1. Jeg har ikke prøvet dem, men har virkelig også haft lyst til det! Jeg kan ikke lade være med at tænke at det må være lidt som at gå på stylter = ikke særlig nemt... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også min tanke, men de er nu ikke så slemme at gå og man har jo altid lov til at prøve løs i butikken:)

   Slet
 2. Jeg har ikke prøvet dem, men må lige et smut i bianco! De er mega fede!


  www.annecathrinebro.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du må da afsted og prøve dem, de har dem også i en orange/rød farve, som også er super flot:)

   Slet
 3. Uh, de ser svære ud at gå i. Men de er ret fede, dog slår de ikke helt dem fra Giuseppe Zanotti ;) Men jeg skal da nok lige ind og prøve dem i Bianco alligevel ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dem fra Zanotti er klart de flotteste og jeg er især vild med texturen på de sølvfarvede, der nærmest ligner regndråber på et vindue.

   Slet